Introductie
 
Met de Leisureline Wellness controller van Auria zet u op elk moment de juiste sfeer in uw sauna of infrarood cabine. Of het nu gaat om infrarood, sauna, kleuren, stoom of muziek. U bediend alles vanaf een enkel bediendeel. Het is zelfs mogelijk via computer of GSM uw Wellness apparatuur te bedienen.
   
Door gebruik te maken van een eenvoudig en compact bediendeel, dat in elke wand of muur kan worden ingebouwd, is de Leisureline controller overal toepasbaar. Het is zelfs mogelijk de kleur van het front naar uw eigen smaak aan te passen.
   
Probleemloos kunt u alle beschikbare modules koppelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Wellness omgeving uitrusten met een kortegolf infrarood systeem ondersteund door een saunaoven als bijverwarming. Achter de banken en in het plafond of wand een kleurenunit. En een sturing naar uw muziekinstallatie om die bij te schakelen. Alle combinaties zijn mogelijk, en zijn afzonderlijk of tegelijk in te schakelen.
Voor openbare Wellness gelegenheden zijn er drukknop timers beschikbaar. Deze zijn leverbaar, met en zonder verlichting. De drukknoppen zijn vervaardigd uit RVS en zijn bovendien vandaalproof.
  
   
Om een indruk van de werking van de Leisureline Wellness controller te krijgen kunt u alvast een kijkje nemen in de gebruiksaanwijzing. Details, specificaties en beschrijving van de beschikbare modules vindt u onder het hoofdstuk Brochures. En voor de installateur zijn hier de aansluitschema's beschikbaar.
   
Vindt u niet wat u zoekt, of heeft u vragen over levermogelijkheden, aarzel dan niet, en neem contact met ons op


Infrarood
 
 
Sauna
 
 
Kleurenunit
 
 
Drukknop timer